Sandé's debuutplaat kwam uit begin 2012, ging 1,82 miljoen keer over de toonbank in Groot-Brittannië alleen al, en werd daarmee het beste verkochte album van 2012 in diezelfde contreien. 'Our Version of Events' mocht daarnaast ook de BRIT Award voor 'Beste Album' en 'Beste Britse soloartieste' op zich nemen.

Nu versloeg het album The Beatles' 'Please Please Me', dat 62 weken in de top tien terug te vinden was in the UK Charts top tien voor een periode van ongeveer vijftig jaar.

De zangeres liet aan de Official Charts Company weten dat ze in de wolken is. 'Ik ben sprakeloos. The Beatles is de beste groep aller tijden. Hun erfenis leeft nog altijd voort en blijft mensen wereldwijd inspireren. Ik wil graag iedereen bedanken die het voorbije jaar mijn plaat heeft gekocht of gedeeld, want zonder jullie steun zou dit nooit mogelijk zijn geweest.' (JD)

Sandé's debuutplaat kwam uit begin 2012, ging 1,82 miljoen keer over de toonbank in Groot-Brittannië alleen al, en werd daarmee het beste verkochte album van 2012 in diezelfde contreien. 'Our Version of Events' mocht daarnaast ook de BRIT Award voor 'Beste Album' en 'Beste Britse soloartieste' op zich nemen. Nu versloeg het album The Beatles' 'Please Please Me', dat 62 weken in de top tien terug te vinden was in the UK Charts top tien voor een periode van ongeveer vijftig jaar. De zangeres liet aan de Official Charts Company weten dat ze in de wolken is. 'Ik ben sprakeloos. The Beatles is de beste groep aller tijden. Hun erfenis leeft nog altijd voort en blijft mensen wereldwijd inspireren. Ik wil graag iedereen bedanken die het voorbije jaar mijn plaat heeft gekocht of gedeeld, want zonder jullie steun zou dit nooit mogelijk zijn geweest.' (JD)