De verjaardagseditie bevat onder meer een herwerkte versie van het originele album, enkele zeldzame demo's en fragmenten van de oorspronkelijke opnames. Daarbovenop bevat de box, die vier cd's en 1 dvd telt, ook een cd met covers van hedendaagse artiesten zoals Fall Out Boy en Emeli Sandé.

Fall Out Boy brengen hun versie van 'Saturday Night's Alright for Fighting', Emeli Sandé covert 'All The Girls Love Alice' en Ed Sheeran geeft zijn draai aan 'Candle in the Wind'. In deze deluxe editie zijn ook exclusieve concertbeelden terug te vinden uit 1973 van een concert in het Hammersmith Odean in London. Het pakket wordt vervolledigd met een fotoboek. (AB)

De verjaardagseditie bevat onder meer een herwerkte versie van het originele album, enkele zeldzame demo's en fragmenten van de oorspronkelijke opnames. Daarbovenop bevat de box, die vier cd's en 1 dvd telt, ook een cd met covers van hedendaagse artiesten zoals Fall Out Boy en Emeli Sandé.Fall Out Boy brengen hun versie van 'Saturday Night's Alright for Fighting', Emeli Sandé covert 'All The Girls Love Alice' en Ed Sheeran geeft zijn draai aan 'Candle in the Wind'. In deze deluxe editie zijn ook exclusieve concertbeelden terug te vinden uit 1973 van een concert in het Hammersmith Odean in London. Het pakket wordt vervolledigd met een fotoboek. (AB)