Guy Garvey en de zijnen gaan binnenkort hun eigen bier kunnen drinken. Brouwerij Robinsons Of Stockport gaat het gelimiteerde drankje, genoemd naar het laatste album van de band, vervaardigen. Het speciale Build A Rocket Boys!-bier zal enkel op vat beschikbaar zijn en is samengesteld naar de persoonlijke wensen van de bandleden.

Daar gingen verschillende proefsessies aan vooraf, maar dat vond de groep allerminst erg. Volgens Garvey bestaat Elbow immers uit trotse supporters van de traditioneel gebrouwen Britse bieren. Het bier wordt gepresenteerd op het Manchester Food & Drink Festival dat in oktober gehouden wordt. Daarna zal het in september en oktober in zo'n vierhonderd pubs in Groot-Brittannië geschonken worden.

(TS)

Guy Garvey en de zijnen gaan binnenkort hun eigen bier kunnen drinken. Brouwerij Robinsons Of Stockport gaat het gelimiteerde drankje, genoemd naar het laatste album van de band, vervaardigen. Het speciale Build A Rocket Boys!-bier zal enkel op vat beschikbaar zijn en is samengesteld naar de persoonlijke wensen van de bandleden. Daar gingen verschillende proefsessies aan vooraf, maar dat vond de groep allerminst erg. Volgens Garvey bestaat Elbow immers uit trotse supporters van de traditioneel gebrouwen Britse bieren. Het bier wordt gepresenteerd op het Manchester Food & Drink Festival dat in oktober gehouden wordt. Daarna zal het in september en oktober in zo'n vierhonderd pubs in Groot-Brittannië geschonken worden.(TS)