De organisatie van Tomorrowland maakte dinsdag de eerste namen van de affiche van 2016 bekend. De Canadese producer Deadmau5 en Zweedse DJ Eric Prydz zijn de eerste artiesten die deze zomer het podium van het wereldvermaarde dancefestival in lichterlaaie zullen zetten op vrijdag 22 juli.

Het driedaagse danceparadijs vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 juli in de Schorre in Boom. Voor zij die nu nog tickets willen, hebben we niet zo'n goed nieuws. Zoals elk jaar zijn die al lang uitverkocht. (JL)

De organisatie van Tomorrowland maakte dinsdag de eerste namen van de affiche van 2016 bekend. De Canadese producer Deadmau5 en Zweedse DJ Eric Prydz zijn de eerste artiesten die deze zomer het podium van het wereldvermaarde dancefestival in lichterlaaie zullen zetten op vrijdag 22 juli.Het driedaagse danceparadijs vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 juli in de Schorre in Boom. Voor zij die nu nog tickets willen, hebben we niet zo'n goed nieuws. Zoals elk jaar zijn die al lang uitverkocht. (JL)