Op de allerlaatste editie van 10 Days Off zullen onder andere Richie Hawtin, Dave Clarke, Solomun, Erol Alkan, Tale Of Us, Daniel Avery, Mano Le Tough, Whyt Noyz, Matador, Ghost Culture, Mind Against, Perc, Karmon, Black Asteroid en H.O.S.H. aantreden. Meer namen volgen op een later tijdstip.

De twintigste editie van 10 Days Off vindt plaats van 17 tot en met 27 juli 2014. Dan verandert de Vooruit in Gent in een danstempel vol elektronische beats.

Voor loyale bezoekers en fans zijn er vanaf vandaag al tickets te koop. Op dinsdag 8 april begint de officiële verkoop van de tickets voor 10 Days Off. (LP)

Meer info: www.10daysoff.com en www.facebook.com/10DaysOff

Op de allerlaatste editie van 10 Days Off zullen onder andere Richie Hawtin, Dave Clarke, Solomun, Erol Alkan, Tale Of Us, Daniel Avery, Mano Le Tough, Whyt Noyz, Matador, Ghost Culture, Mind Against, Perc, Karmon, Black Asteroid en H.O.S.H. aantreden. Meer namen volgen op een later tijdstip. De twintigste editie van 10 Days Off vindt plaats van 17 tot en met 27 juli 2014. Dan verandert de Vooruit in Gent in een danstempel vol elektronische beats. Voor loyale bezoekers en fans zijn er vanaf vandaag al tickets te koop. Op dinsdag 8 april begint de officiële verkoop van de tickets voor 10 Days Off. (LP) Meer info: www.10daysoff.com en www.facebook.com/10DaysOff