De moderne technologie is Amy Winehouse niet gunstig gezind geweest. De Britse zangeres lijkt eindelijk terug op het goede pad te zijn, maar vrijdag liep het mis. De oortjes lieten het tijdens een optreden in Dubai afweten, met alle gevolgen van dien. Haar grote hit 'Rehab' leek nergens naar.

Het leek de zangeres ook niet bepaald te interesseren. Ze stond wel als aan de grond genageld, maar én de grond én haar nagels leken een stuk boeiender dan het publiek. Die tekort aan aandacht en de ondermaatse zangprestatie werden dan ook onverbiddelijk afgestraft. Op het luid boegeroep van het publiek had de zangeres aan het einde van het nummer enkel een vraag als antwoord. 'Do you want to be in the band?', vroeg ze tweemaal, waarop ze uiteindelijk zelf 'That's what I thought' antwoordde.

Bekijk hieronder het filmpje.

Astrid Snoeys

De moderne technologie is Amy Winehouse niet gunstig gezind geweest. De Britse zangeres lijkt eindelijk terug op het goede pad te zijn, maar vrijdag liep het mis. De oortjes lieten het tijdens een optreden in Dubai afweten, met alle gevolgen van dien. Haar grote hit 'Rehab' leek nergens naar.Het leek de zangeres ook niet bepaald te interesseren. Ze stond wel als aan de grond genageld, maar én de grond én haar nagels leken een stuk boeiender dan het publiek. Die tekort aan aandacht en de ondermaatse zangprestatie werden dan ook onverbiddelijk afgestraft. Op het luid boegeroep van het publiek had de zangeres aan het einde van het nummer enkel een vraag als antwoord. 'Do you want to be in the band?', vroeg ze tweemaal, waarop ze uiteindelijk zelf 'That's what I thought' antwoordde.Bekijk hieronder het filmpje.Astrid Snoeys