Afgelopen zomer werd Eels-frontman Mark 'E' Everett gearresteerd door de Londense politie. Mr. E, die er van nature niet zo fris uitziet met zijn onverzorgde lange baard, voldeed perfect aan de beschrijving van een gezochte terrorist.

De videoclip van Baby Loves Me, de nieuwste single van Eels' trilogie-afsluitende album Tomorrow Morning, tovert Londen om tot speelgoedstad. Dat is Everett's zoete wraak voor zijn terrorismebeschuldiging.

Baby Loves Me is, na Spectacular Girl, de tweede single van Tomorrow Morning. Het nummer is niet echt indrukwekkend te noemen, verre van zelfs, maar de clip oogt wel mooi. Kijk en oordeel zelf.

Griet Op de Beeck

Afgelopen zomer werd Eels-frontman Mark 'E' Everett gearresteerd door de Londense politie. Mr. E, die er van nature niet zo fris uitziet met zijn onverzorgde lange baard, voldeed perfect aan de beschrijving van een gezochte terrorist. De videoclip van Baby Loves Me, de nieuwste single van Eels' trilogie-afsluitende album Tomorrow Morning, tovert Londen om tot speelgoedstad. Dat is Everett's zoete wraak voor zijn terrorismebeschuldiging. Baby Loves Me is, na Spectacular Girl, de tweede single van Tomorrow Morning. Het nummer is niet echt indrukwekkend te noemen, verre van zelfs, maar de clip oogt wel mooi. Kijk en oordeel zelf. Griet Op de Beeck