Amper een jaar na 'Wonderful, Glorious' duwt Eels er opnieuw eentje bij. Voor de geweldige singer-songwriter Mark Oliver Everett, kortweg E, wordt het intussen al het elfde studioalbum sinds zijn debuut 'Beautiful Freak' in 1996.

De nieuwe langspeler is naar eigen zeggen 'een buitengewoon levendig en intiem document van een persoonlijke strijd', bundelt dertien fonkelnieuwe songs en ligt op 22 april in de winkel. Met 'The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett' heeft de plaat alvast een titel die triggert.

'Altijd goed, altijd anders', schreef onze concertman (DS) na het vijftigste verjaardagsfeestje van Everett, vorig jaar in het Koninklijk Circus. De kans is niet gering dat we na deze release in herhaling vallen. Beluister de albumtrailer. (DB)

Amper een jaar na 'Wonderful, Glorious' duwt Eels er opnieuw eentje bij. Voor de geweldige singer-songwriter Mark Oliver Everett, kortweg E, wordt het intussen al het elfde studioalbum sinds zijn debuut 'Beautiful Freak' in 1996. De nieuwe langspeler is naar eigen zeggen 'een buitengewoon levendig en intiem document van een persoonlijke strijd', bundelt dertien fonkelnieuwe songs en ligt op 22 april in de winkel. Met 'The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett' heeft de plaat alvast een titel die triggert. 'Altijd goed, altijd anders', schreef onze concertman (DS) na het vijftigste verjaardagsfeestje van Everett, vorig jaar in het Koninklijk Circus. De kans is niet gering dat we na deze release in herhaling vallen. Beluister de albumtrailer. (DB)