Smith & Burrows brengen eind november het album Funny Looking Angels uit, ruim op tijd voor de kerstcadeautjes dus.

De twee waren al langer vrienden en nadat ze elkaars deur voldoende hadden platgelopen, zijn ze maar de studio in gesprongen. Daar namen ze een handvol nieuwe nummers op met een kerstthema. Het eerste daarvan, Funny Looking Angels, kun je nu al downloaden. Klik daarvoor op de afbeelding hieronder.

Wij kijken echter uit naar het duet van Tom Smith en de Deense nimf Agnes Obel. Zij brengen een cover van The Christmas Song, dat onsterfelijk gemaakt werd door Nat King Cole.


Funny Looking Angels komt uit op 28 november, vooralsnog zonder extra kerstmuts. Smith & Burrows lijken ook de baan op te gaan met hun kerstalbum. Op hun twitteraccount postten de heren volgende tweet, met foto. (TS)

Smith & Burrows brengen eind november het album Funny Looking Angels uit, ruim op tijd voor de kerstcadeautjes dus. De twee waren al langer vrienden en nadat ze elkaars deur voldoende hadden platgelopen, zijn ze maar de studio in gesprongen. Daar namen ze een handvol nieuwe nummers op met een kerstthema. Het eerste daarvan, Funny Looking Angels, kun je nu al downloaden. Klik daarvoor op de afbeelding hieronder.Wij kijken echter uit naar het duet van Tom Smith en de Deense nimf Agnes Obel. Zij brengen een cover van The Christmas Song, dat onsterfelijk gemaakt werd door Nat King Cole. Funny Looking Angels komt uit op 28 november, vooralsnog zonder extra kerstmuts. Smith & Burrows lijken ook de baan op te gaan met hun kerstalbum. Op hun twitteraccount postten de heren volgende tweet, met foto. (TS)