Op de nieuwe plaat is ook plaats voor enkele gastmuzikanten. Zo hebben Glen Hansard (The Frames) en Cat Power al bevestigd mee te zullen spelen op Vedders nieuwste plaat.

Daarnaast plant Vedder ook een release van de concertdvd 'Water On The Road'. Die dvd is een weergave van Vedders solotournee in 2008, toen hij halt hield in Washington DC. De concertfilm werd geregisseerd door Brendan Canty van Fugazi en komt op 29 mei uit.

Er is ook nieuws van het Pearl Jam-front: het gezelschap start volgende maand immers met de opnames van hun tiende studio-album. Het belooft met andere woorden een druk jaar te worden voor de heren van Pearl Jam: in 2011 verschijnen, naast het nieuwe album, een documentaire en een boek over de band.

Pieter Devriese

Op de nieuwe plaat is ook plaats voor enkele gastmuzikanten. Zo hebben Glen Hansard (The Frames) en Cat Power al bevestigd mee te zullen spelen op Vedders nieuwste plaat. Daarnaast plant Vedder ook een release van de concertdvd 'Water On The Road'. Die dvd is een weergave van Vedders solotournee in 2008, toen hij halt hield in Washington DC. De concertfilm werd geregisseerd door Brendan Canty van Fugazi en komt op 29 mei uit. Er is ook nieuws van het Pearl Jam-front: het gezelschap start volgende maand immers met de opnames van hun tiende studio-album. Het belooft met andere woorden een druk jaar te worden voor de heren van Pearl Jam: in 2011 verschijnen, naast het nieuwe album, een documentaire en een boek over de band. Pieter Devriese