De Britse zanger Ed Sheeran viel, tijdens een optreden in het Amerikaanse Omaha, voor een overvolle zaal van een luidspreker.

Ed Sheeran verzorgt het voorprogramma van Taylor Swift en tijdens het eerste optreden van de concertreeks liep het al even mis. De 22-jarige zanger werd enthousiast op het nummer 'You Need Me' en ging van links naar rechts op het podium. Op een bepaald moment springt hij op een luidspreker om vervolgens over te springen naar een andere luidspreker. Maar op het moment dat hij wil springen, valt Sheeran tussen de twee luidsprekers in. Door de afstand niet goed in te schatten ging Sheeran plat op zijn gezicht voor een volle zaal.

De zanger liep gelukkig geen ernstige verwondingen op, al had hij de start van deze concertreeks wel anders voorgesteld. (LVR)

De Britse zanger Ed Sheeran viel, tijdens een optreden in het Amerikaanse Omaha, voor een overvolle zaal van een luidspreker. Ed Sheeran verzorgt het voorprogramma van Taylor Swift en tijdens het eerste optreden van de concertreeks liep het al even mis. De 22-jarige zanger werd enthousiast op het nummer 'You Need Me' en ging van links naar rechts op het podium. Op een bepaald moment springt hij op een luidspreker om vervolgens over te springen naar een andere luidspreker. Maar op het moment dat hij wil springen, valt Sheeran tussen de twee luidsprekers in. Door de afstand niet goed in te schatten ging Sheeran plat op zijn gezicht voor een volle zaal. De zanger liep gelukkig geen ernstige verwondingen op, al had hij de start van deze concertreeks wel anders voorgesteld. (LVR)