Hughes, een ander bandlid en hun manager wilden het concert bijwonen van Sting, een eerbetoon aan de 90 slachtoffers van de aanslag van 13 november 2015. Het was de eerste keer dat Bataclan zijn deuren weer opende sinds de aanslag. "Ze zijn gekomen en ik heb ze weggestuurd. Sommigen dingen vergeeft men mensen niet", aldus directeur Jules Frutos.

Eerder deze week verklaarde Frutos ook al dat "Jesse Hughes het aandurfde om elke twee maanden volledig foute verklaringen de wereld in te sturen. Het is te gek voor woorden, om de security ervan te beschuldigen onder een hoedje te spelen met de terroristen. Enough. Zéro. Point."

De band had na de aanslag gevraagd om als eerste weer op te treden als de Bataclan weer openging, maar dat weigerde de directie eveneens.

UPDATE: In een mededeling aan het Amerikaanse magazine Billboard ontkent Marc Pollack, de manager van de Eagles of Death Metal, met klem dat de twee bandleden die het concert wilden bijwonen werden weggestuurd. "Jesse heeft zelfs niet geprobeerd om de zaal binnen te raken voor het concert van Sting", aldus Pollack. "Jesse is eigenlijk gewoon in Parijs om herinneringen aan de tragische gebeurtenissen van een jaar geleden te delen met zijn vrienden, familie en fans. (...) Die laffe Jules Frutos vindt het blijkbaar nodig om de heropening van zijn eigen zaal te bezoedelen met valse geruchten in de pers."

(Belga/EK)

Hughes, een ander bandlid en hun manager wilden het concert bijwonen van Sting, een eerbetoon aan de 90 slachtoffers van de aanslag van 13 november 2015. Het was de eerste keer dat Bataclan zijn deuren weer opende sinds de aanslag. "Ze zijn gekomen en ik heb ze weggestuurd. Sommigen dingen vergeeft men mensen niet", aldus directeur Jules Frutos. Eerder deze week verklaarde Frutos ook al dat "Jesse Hughes het aandurfde om elke twee maanden volledig foute verklaringen de wereld in te sturen. Het is te gek voor woorden, om de security ervan te beschuldigen onder een hoedje te spelen met de terroristen. Enough. Zéro. Point." De band had na de aanslag gevraagd om als eerste weer op te treden als de Bataclan weer openging, maar dat weigerde de directie eveneens.(Belga/EK)