Duran Duran, een van de kopstukken van de New Romantics-scene in de jaren '80, zit met Mark Ronson en Nile Rodgers in de studio voor het productiewerk van hun nieuwe album die in het voorjaar van 2015 moet uitkomen.

Rodgers - gitarist, componist, arrangeur en een van de meest succesvolle producers van de planeet - werkte al eerder samen met de band rond Simon LeBon. Dat was tijdens destijds voor het album 'Notorious' (1986), voornamelijk de megahits 'The Wild Boys' en 'The Reflex'. Ronson was nog co-producer van hun laatste studioalbum, 'All You Need Is Now' (2011).

John Frusciante, de voormalige gitarist van Red Hot Chili Peppers, liet al weten dat hij te horen zal zijn op enkele nummers.

Duran Duran, een van de kopstukken van de New Romantics-scene in de jaren '80, zit met Mark Ronson en Nile Rodgers in de studio voor het productiewerk van hun nieuwe album die in het voorjaar van 2015 moet uitkomen.Rodgers - gitarist, componist, arrangeur en een van de meest succesvolle producers van de planeet - werkte al eerder samen met de band rond Simon LeBon. Dat was tijdens destijds voor het album 'Notorious' (1986), voornamelijk de megahits 'The Wild Boys' en 'The Reflex'. Ronson was nog co-producer van hun laatste studioalbum, 'All You Need Is Now' (2011).John Frusciante, de voormalige gitarist van Red Hot Chili Peppers, liet al weten dat hij te horen zal zijn op enkele nummers.