Wegens ziekte van hun toetsenist Nick Rhodes heeft de Britse popgroep Duran Duran zijn wereldtournee 'All you need is now' afgebroken. De gecancelde concerten worden niet ingehaald.

Op zijn website meldde Duran Duran dat artsen de keyboardspeler met aandrang hebben aangeraden niet meer op te treden. Details over de ziekte zijn niet vrijgegeven. Er sneuvel(d)en optredens in de VS en Canada. De tickets worden terugbetaald.

De groep die eind jaren '70 werd opgericht is er naar eigen zeggen helemaal kapot van. 'De tournee was zo succesvol en kende zoveel hoogtepunten, en dan op deze manier moeten eindigen...' Duran scoorde midden jaren '80 de ene hit na de andere, waaronder The reflex, The Wild Boys, Save a prayer, A view to a kill, Notorious. (DB)

Wegens ziekte van hun toetsenist Nick Rhodes heeft de Britse popgroep Duran Duran zijn wereldtournee 'All you need is now' afgebroken. De gecancelde concerten worden niet ingehaald.Op zijn website meldde Duran Duran dat artsen de keyboardspeler met aandrang hebben aangeraden niet meer op te treden. Details over de ziekte zijn niet vrijgegeven. Er sneuvel(d)en optredens in de VS en Canada. De tickets worden terugbetaald.De groep die eind jaren '70 werd opgericht is er naar eigen zeggen helemaal kapot van. 'De tournee was zo succesvol en kende zoveel hoogtepunten, en dan op deze manier moeten eindigen...' Duran scoorde midden jaren '80 de ene hit na de andere, waaronder The reflex, The Wild Boys, Save a prayer, A view to a kill, Notorious. (DB)