De 30-jarige drummer van de Finse metalband Sole Remedy is in de nacht van zondag op maandag in het Nederlands-Limburgse Baarlo overleden door een verkeersongeval. Hij werd overreden toen de bestuurder van de truck met geluidsapparatuur van de band achteruit reed.

De band had vlak daarvoor opgetreden in het centrum. De drummer sliep tegen een hek toen de truck vanaf de oprit de weg opreed. De 50-jarige chauffeur uit Baarlo had de Fin niet zien liggen. Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats. De man stierf ter plaatse.

De 30-jarige drummer van de Finse metalband Sole Remedy is in de nacht van zondag op maandag in het Nederlands-Limburgse Baarlo overleden door een verkeersongeval. Hij werd overreden toen de bestuurder van de truck met geluidsapparatuur van de band achteruit reed. De band had vlak daarvoor opgetreden in het centrum. De drummer sliep tegen een hek toen de truck vanaf de oprit de weg opreed. De 50-jarige chauffeur uit Baarlo had de Fin niet zien liggen. Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats. De man stierf ter plaatse.