Op 14 juni spelen verschillende artiesten die een band hebben met Dranouter in een concerttent bij de toenmalige jongensschool van Dranouter, nu gemeentezaal de Klakeye. "Daar werd 40 jaar terug de allereerste editie gehouden. Toen waren er zo'n 500 bezoekers aanwezig en dat is exact het aantal tickets wat we vandaag ter beschikking stellen", meldt de organisatie.

Trouwe klanten aan het festival zoals Flip Kowlier, Klaas Delrue en Jan De Smet passeren de revue. De affiche werd nog aangevuld met !Adios Maestro Alfredo!, Albion Morris Men -die er al bij waren in 1974-, Kadril, Marjan Debaene en Broes. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop via Sherpa.be. (BELGA)

Op 14 juni spelen verschillende artiesten die een band hebben met Dranouter in een concerttent bij de toenmalige jongensschool van Dranouter, nu gemeentezaal de Klakeye. "Daar werd 40 jaar terug de allereerste editie gehouden. Toen waren er zo'n 500 bezoekers aanwezig en dat is exact het aantal tickets wat we vandaag ter beschikking stellen", meldt de organisatie.Trouwe klanten aan het festival zoals Flip Kowlier, Klaas Delrue en Jan De Smet passeren de revue. De affiche werd nog aangevuld met !Adios Maestro Alfredo!, Albion Morris Men -die er al bij waren in 1974-, Kadril, Marjan Debaene en Broes. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop via Sherpa.be. (BELGA)