Het gaat Drake voor de wind. Recent liet hij als allereerste artiest één miljard streams optekenen op Apple Music voor zijn jongste album "Views". Bovendien is hij recordhouder van de meeste nummer 1 hits in de Billboard R&B/Hip-Hop lijst en verkoopt hij arena's overal ter wereld vlotjes uit.

Drake kondigde aan dat hij begin 2017 naar Europa komt en ook België aandoet. Op 21 januari gaat de tournee met een tweedaagse in de Ziggo Dome in Amsterdam van start. Vervolgens reist Drake door naar het Verenigd Koninkrijk. Daarna zijn Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk aan de beurt.

Hij zal op achtentwintig februari in het Sportpaleis staan met zijn The Boy Meets World Tour. De ticketverkoop start vrijdag veertien oktober om 10u via proximusgoformusic.be

De ticketprijzen bedragen 97 euro, 82 euro , 67 euro, 62 euro, 57 euro en 52 euro.

(LP)

Het gaat Drake voor de wind. Recent liet hij als allereerste artiest één miljard streams optekenen op Apple Music voor zijn jongste album "Views". Bovendien is hij recordhouder van de meeste nummer 1 hits in de Billboard R&B/Hip-Hop lijst en verkoopt hij arena's overal ter wereld vlotjes uit. Drake kondigde aan dat hij begin 2017 naar Europa komt en ook België aandoet. Op 21 januari gaat de tournee met een tweedaagse in de Ziggo Dome in Amsterdam van start. Vervolgens reist Drake door naar het Verenigd Koninkrijk. Daarna zijn Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk aan de beurt. Hij zal op achtentwintig februari in het Sportpaleis staan met zijn The Boy Meets World Tour. De ticketverkoop start vrijdag veertien oktober om 10u via proximusgoformusic.beDe ticketprijzen bedragen 97 euro, 82 euro , 67 euro, 62 euro, 57 euro en 52 euro. (LP)