Third Man Records, het platenlabel van Jack White, vierde onlangs zijn derde verjaardag. White, vrijgevig als hij is, gaf alle aanwezigen een vinylplaat met alle singles uit de 'Blue Series' die het label uitbracht.

De vraag is of de gelukkigen de plaat ooit op een fatsoenlijke manier kunnen beluisteren. De plaat heeft een toerental van drie toeren per minuut. Aangezien normale platenspelers twee afspeelstanden hebben, 33 en 45 toeren, wordt het een heel karwei om een drietoerenplaat af te spelen. Een mogelijke oplossing zou zijn om de plaat op te nemen op cassette, om daarna die cassette op een aangepaste snelheid te laten spelen.

Op YouTube staan er al enkele filmpjes van mensen die een poging wagen. Het ziet er alleszins erg frustrerend uit.

Third Man Records, het platenlabel van Jack White, vierde onlangs zijn derde verjaardag. White, vrijgevig als hij is, gaf alle aanwezigen een vinylplaat met alle singles uit de 'Blue Series' die het label uitbracht. De vraag is of de gelukkigen de plaat ooit op een fatsoenlijke manier kunnen beluisteren. De plaat heeft een toerental van drie toeren per minuut. Aangezien normale platenspelers twee afspeelstanden hebben, 33 en 45 toeren, wordt het een heel karwei om een drietoerenplaat af te spelen. Een mogelijke oplossing zou zijn om de plaat op te nemen op cassette, om daarna die cassette op een aangepaste snelheid te laten spelen. Op YouTube staan er al enkele filmpjes van mensen die een poging wagen. Het ziet er alleszins erg frustrerend uit.