Radiohead, de Britse band met Thom Yorke als frontman, brengt een nieuw album 'The King of Limbs' uit. De achtste plaat kan vanaf zaterdag hier gedownload worden. De fysieke versie, met twee 10" vinyls, CD en uitgebreid artwork, kan je nu hier al bestellen, maar je zal tot 9 mei moeten wachten tot hij geleverd wordt.

De naam 'The King of Limbs' zou verwijzen naar een eik, die in het Savernake Forest in Wiltshire staat en zo'n 1000 jaar oud is. Het bos ligt niet ver van Tottenham House, een landhuis waar de band 'In Rainbows' opnam.

Het album is de opvolger van 'In Rainbows', dat aanvankelijk enkel als download aangeboden werd. De fans konden hiervoor een zelfgekozen bijdrage storten.

Astrid Snoeys

Radiohead, de Britse band met Thom Yorke als frontman, brengt een nieuw album 'The King of Limbs' uit. De achtste plaat kan vanaf zaterdag hier gedownload worden. De fysieke versie, met twee 10" vinyls, CD en uitgebreid artwork, kan je nu hier al bestellen, maar je zal tot 9 mei moeten wachten tot hij geleverd wordt. De naam 'The King of Limbs' zou verwijzen naar een eik, die in het Savernake Forest in Wiltshire staat en zo'n 1000 jaar oud is. Het bos ligt niet ver van Tottenham House, een landhuis waar de band 'In Rainbows' opnam. Het album is de opvolger van 'In Rainbows', dat aanvankelijk enkel als download aangeboden werd. De fans konden hiervoor een zelfgekozen bijdrage storten.Astrid Snoeys