Met 'Congratulations' was MGMT verantwoordelijk voor één van de beste en meest gewaagde albums uit 2010, en tijdens de bijbehorende toer toonden ze zich andermaal een straffe live-act. Een zoveelste bewijs: hun net verschenen live-sessie voor 'Daytrotter', hier volledig te beluisteren en downloaden.

De sessie is opgenomen in de Echo Mountain Studio in Asheville, en bevat vier songs: 'Song for Dan Treacy', 'It's Working' en 'I Found A Whistle' uit 'Congratulations', en een cover van Cleaners of Venus' 'Only a Shadow' als bonus. Die Britse postpunkband uit de jaren '80 heeft MGMT overigens beïnvloed voor 'Congratulations'.

Michael Ilegems

Met 'Congratulations' was MGMT verantwoordelijk voor één van de beste en meest gewaagde albums uit 2010, en tijdens de bijbehorende toer toonden ze zich andermaal een straffe live-act. Een zoveelste bewijs: hun net verschenen live-sessie voor 'Daytrotter', hier volledig te beluisteren en downloaden. De sessie is opgenomen in de Echo Mountain Studio in Asheville, en bevat vier songs: 'Song for Dan Treacy', 'It's Working' en 'I Found A Whistle' uit 'Congratulations', en een cover van Cleaners of Venus' 'Only a Shadow' als bonus. Die Britse postpunkband uit de jaren '80 heeft MGMT overigens beïnvloed voor 'Congratulations'. Michael Ilegems