In samenwerking met HeadCount en de milieuactivistengroep NRDC Action Fund biedt de organisatie van het Amerikaanse Bonnaroo-festival een gratis Best Of-compilatie aan, met daarop puike live-opnames van onder meer Wilco, Pearl Jam en My Morning Jacket.

Door de gratis download binnen te halen, via deze link, verleen je steun aan de acties die de Amerikaanse organisaties voeren tegen de klimaatverandering. Normaliter kan je het album als Europeaan niet downloaden, maar door 'other' aan te klikken in de lijst van Amerikaanse staten, kan je de compilatie alsnog downloaden. Ha!

Het Bonnaroo-festival pakt jaarlijks uit met een indrukwekkende line-up. En dat is op de editie van 2010 niet anders. Aanstaande zomer treden onder meer Stevie Wonder, The Dead Weather, The Flaming Lips, Local Natives, The XX, LCD Soundsystem en The Black Keys op het festival aan. Wat ons betreft mogen zij volgend jaar op een nieuwe Best Of Bonnaroo-compilatie prijken!

Michael Ilegems

In samenwerking met HeadCount en de milieuactivistengroep NRDC Action Fund biedt de organisatie van het Amerikaanse Bonnaroo-festival een gratis Best Of-compilatie aan, met daarop puike live-opnames van onder meer Wilco, Pearl Jam en My Morning Jacket. Door de gratis download binnen te halen, via deze link, verleen je steun aan de acties die de Amerikaanse organisaties voeren tegen de klimaatverandering. Normaliter kan je het album als Europeaan niet downloaden, maar door 'other' aan te klikken in de lijst van Amerikaanse staten, kan je de compilatie alsnog downloaden. Ha! Het Bonnaroo-festival pakt jaarlijks uit met een indrukwekkende line-up. En dat is op de editie van 2010 niet anders. Aanstaande zomer treden onder meer Stevie Wonder, The Dead Weather, The Flaming Lips, Local Natives, The XX, LCD Soundsystem en The Black Keys op het festival aan. Wat ons betreft mogen zij volgend jaar op een nieuwe Best Of Bonnaroo-compilatie prijken! Michael Ilegems