Het Waalse festival Dour, dat plaatsvindt van 13 t.e.m. 17 juli, heeft zijn eerste naam bekendgemaakt: Die Antwoord, dat vorig jaar nog op Lowlands en Pukkelpop speelde. De band ontstond in 2008 en Zuif-Afrika en staat sindsdien bekend om haar manische mix van rap en rave.

Op vrijdag 9 december gaan om 12 uur de kaarten in de verkoop.Vorig jaar waren onder andere The Prodigy, Sigur Rós, Underworld, Pixies, Boys Noize, Life Of Agony, Madball, Lagwagon, The Vaccines, Netsky en Band of Skulls te bewonderen op het festival.

Het Waalse festival Dour, dat plaatsvindt van 13 t.e.m. 17 juli, heeft zijn eerste naam bekendgemaakt: Die Antwoord, dat vorig jaar nog op Lowlands en Pukkelpop speelde. De band ontstond in 2008 en Zuif-Afrika en staat sindsdien bekend om haar manische mix van rap en rave. Op vrijdag 9 december gaan om 12 uur de kaarten in de verkoop.Vorig jaar waren onder andere The Prodigy, Sigur Rós, Underworld, Pixies, Boys Noize, Life Of Agony, Madball, Lagwagon, The Vaccines, Netsky en Band of Skulls te bewonderen op het festival.