Action Bronson is één van de nieuwe namen op de line-up van het Waalse Dour festival. De rapper is goed op weg om één van de nieuwe sterren aan het Amerikaanse hiphopfirmament te worden en heeft recent nog samengewerkt met Kendrick Lamar, A$AP Rocky en Danny Brown. Bronson zal op donderdag 18 juli mee het nieuwe podium Boombox feestelijk inhuldigen.

Ook toegevoegd op de affiche is Robert Glasper Experiment. Jazzpianist Robert Glasper, omringd door drie vrienden, brengt een aanstekelijke mix van jazz en hiphop. De plaat van het kwartet won de Grammy voor Beste R&b-album tijdens de voorbije Grammy Awards.

De andere nieuwe namen voor Dour 2013 zijn: Apollo Brown & Guilty Simpson, Freddie Gibbs, Scratch Bandits Crew, Zebra Katz en Deluxe.

Eerder hadden ook grote namen, zoals Mark Lanegan Band,

Smashing Pumpkins, Simian Mobile Disco en Skream, hun komst naar Dour bevestigd. Het festival gaat door van 18 tot en met 21 juli. Tickets zijn te verkrijgen op de site en vanaf 50 euro voor een dagticket en 100 euro voor een combiticket. (XVdL)Robert Glasper Experiment feat. Ledisi - Gonne Be Alright

Action Bronson - Brunch

Action Bronson is één van de nieuwe namen op de line-up van het Waalse Dour festival. De rapper is goed op weg om één van de nieuwe sterren aan het Amerikaanse hiphopfirmament te worden en heeft recent nog samengewerkt met Kendrick Lamar, A$AP Rocky en Danny Brown. Bronson zal op donderdag 18 juli mee het nieuwe podium Boombox feestelijk inhuldigen. Ook toegevoegd op de affiche is Robert Glasper Experiment. Jazzpianist Robert Glasper, omringd door drie vrienden, brengt een aanstekelijke mix van jazz en hiphop. De plaat van het kwartet won de Grammy voor Beste R&b-album tijdens de voorbije Grammy Awards. De andere nieuwe namen voor Dour 2013 zijn: Apollo Brown & Guilty Simpson, Freddie Gibbs, Scratch Bandits Crew, Zebra Katz en Deluxe. Eerder hadden ook grote namen, zoals Mark Lanegan Band, Smashing Pumpkins, Simian Mobile Disco en Skream, hun komst naar Dour bevestigd. Het festival gaat door van 18 tot en met 21 juli. Tickets zijn te verkrijgen op de site en vanaf 50 euro voor een dagticket en 100 euro voor een combiticket. (XVdL)Robert Glasper Experiment feat. Ledisi - Gonne Be Alright Action Bronson - Brunch