De song maakt deel uit van 'Three Artists.One Song', een muziekinitiatief van Converse waarbij telkens 3 verschillende artiesten met verschillende muziekachtergronden samenwerken en een origineel nummer in elkaar boksen. De bandleden van Gorillaz mochten bovendien een Gorillaz-collectie voor het merk Converse ontwerpen.

De collectie bestaat uit 4 unieke sneakers, geïnspireerd op het 10-jarige bestaan van de band. Zo is de militaire camouflageprint afkomstig van de cover van het debuutalbum en is het Gorillaz-personage Pazuzu terug te vinden op de zwartbruine canvas hi-top schoen. De voering van de sneakers bestaat uit een collageprint met afbeeldingen van album artwork.

De videoclip van het nummer 'Do Ya Thing' staat nu online. (VF/TE)

De song maakt deel uit van 'Three Artists.One Song', een muziekinitiatief van Converse waarbij telkens 3 verschillende artiesten met verschillende muziekachtergronden samenwerken en een origineel nummer in elkaar boksen. De bandleden van Gorillaz mochten bovendien een Gorillaz-collectie voor het merk Converse ontwerpen. De collectie bestaat uit 4 unieke sneakers, geïnspireerd op het 10-jarige bestaan van de band. Zo is de militaire camouflageprint afkomstig van de cover van het debuutalbum en is het Gorillaz-personage Pazuzu terug te vinden op de zwartbruine canvas hi-top schoen. De voering van de sneakers bestaat uit een collageprint met afbeeldingen van album artwork. De videoclip van het nummer 'Do Ya Thing' staat nu online. (VF/TE)