De set van Dj Tiësto vindt plaats op woensdag 11 februari om 23 uur plaatselijke tijd -bij ons dus op donderdag 12 februari om 8u. 's ochtends- en is live te volgen via de Twitterpagina's van HP en Intel.

De meest populaire dj ter wereld (op Twitter althans) bevindt zich momenteel in Las Vegas voor de jaarlijkse Consumer Electronics Show. Daar zal hij een dj-set spelen die live te volgen is via de Twitterpagina's van HP en Intel. Het optreden kondigt de start van de YouTubereeks The Booth aan, een serie die in tien afleveringen het leven van de Nederlandse dj in beeld brengt.

Via Twitter kunnen fans van Dj Tiësto tijdens het concert met elkaar communiceren via de hashtag #TiestoLive. Nadien blijft de dj-set nog 48 uur online staan. (TG)

Ook de voorbije dagen frequenteerde de dj al de nachtclubs in de gokstad:

De meest populaire dj ter wereld (op Twitter althans) bevindt zich momenteel in Las Vegas voor de jaarlijkse Consumer Electronics Show. Daar zal hij een dj-set spelen die live te volgen is via de Twitterpagina's van HP en Intel. Het optreden kondigt de start van de YouTubereeks The Booth aan, een serie die in tien afleveringen het leven van de Nederlandse dj in beeld brengt. Via Twitter kunnen fans van Dj Tiësto tijdens het concert met elkaar communiceren via de hashtag #TiestoLive. Nadien blijft de dj-set nog 48 uur online staan. (TG) Ook de voorbije dagen frequenteerde de dj al de nachtclubs in de gokstad: