Ruim drie maanden nadat hij betrokken was bij een zwaar verkeersongeval is Tommy Debie, beter gekend als DJ Da Boy Tommy, in het ziekenhuis van Brugge overleden. Dat meldt zijn muziekpartner Flor Theeuwes of DJ Da Rick op zijn Facebookpagina.

"Met pijn in het hart moet ik melden dat Tommy Debie is overleden. Naast mijn muzikale partner in crime was Tommy echt m'n maatje. Ik mis je." Met die woorden kondigde Flor Theeuwes het overlijden van DJ Da Boy Tommy aan.

De Adinkerkenaar verloor in november op de afrit van de E40 in Nieuwpoort de controle over het stuur van zijn wagen. Het voertuig begon te slippen en sloeg enkele tientallen meter verder te pletter tegen een verlichtingspaal. Tommy Debie werd door de brandweer uit zijn verhakkelde Toyota Yaris bevrijd. Hij werd met levensbedreigende verwondingen aan het hoofd en ledematen naar het AZ Sint-Jan in Brugge overgevlogen.

Sinds het ongeval lag hij in een coma. Eind jaren 90 werd DJ Da Boy Tommy immens populair met zijn hits Halloween, Candyman en Full Moon. De man stond ook geregeld achter de draaitafels met Da Rick. Tommy Debie werd 36 jaar. Hij laat een vrouw en twee zoontjes na. (Belga/RDM)

Ruim drie maanden nadat hij betrokken was bij een zwaar verkeersongeval is Tommy Debie, beter gekend als DJ Da Boy Tommy, in het ziekenhuis van Brugge overleden. Dat meldt zijn muziekpartner Flor Theeuwes of DJ Da Rick op zijn Facebookpagina. "Met pijn in het hart moet ik melden dat Tommy Debie is overleden. Naast mijn muzikale partner in crime was Tommy echt m'n maatje. Ik mis je." Met die woorden kondigde Flor Theeuwes het overlijden van DJ Da Boy Tommy aan. De Adinkerkenaar verloor in november op de afrit van de E40 in Nieuwpoort de controle over het stuur van zijn wagen. Het voertuig begon te slippen en sloeg enkele tientallen meter verder te pletter tegen een verlichtingspaal. Tommy Debie werd door de brandweer uit zijn verhakkelde Toyota Yaris bevrijd. Hij werd met levensbedreigende verwondingen aan het hoofd en ledematen naar het AZ Sint-Jan in Brugge overgevlogen. Sinds het ongeval lag hij in een coma. Eind jaren 90 werd DJ Da Boy Tommy immens populair met zijn hits Halloween, Candyman en Full Moon. De man stond ook geregeld achter de draaitafels met Da Rick. Tommy Debie werd 36 jaar. Hij laat een vrouw en twee zoontjes na. (Belga/RDM)