Het volgende seizoen van De Slimste Mens gaat pas op 16 oktober terug van start, maar Erik Van Looy zette de hype-machine rond de populaire quiz gisteren alvast in gang. Op het schip van Gert Verhulst vertelde hij dat nieuwsanker Goedele Wachters en ex-miss België Dina Tersago aan boord zijn gehesen voor het nieuwe seizoen.

Volgens Van Looy hengelt hij al meer dan tien jaar achter een deelname van Goedele Wachters, nu eindelijk met succes. Ook op de kandidatuur van Tersago moest het productieteam enkele jaren wachten. Tersago is momenteel zwanger, maar dat vormt volgens Van Looy geen probleem voor de opnames.

Het volgende seizoen van De Slimste Mens gaat pas op 16 oktober terug van start, maar Erik Van Looy zette de hype-machine rond de populaire quiz gisteren alvast in gang. Op het schip van Gert Verhulst vertelde hij dat nieuwsanker Goedele Wachters en ex-miss België Dina Tersago aan boord zijn gehesen voor het nieuwe seizoen. Volgens Van Looy hengelt hij al meer dan tien jaar achter een deelname van Goedele Wachters, nu eindelijk met succes. Ook op de kandidatuur van Tersago moest het productieteam enkele jaren wachten. Tersago is momenteel zwanger, maar dat vormt volgens Van Looy geen probleem voor de opnames.