De poppen gingen aan het dansen tussen beide partijen nadat Deadmau5 een aanvraag had ingediend in de Verenigde Staten om het masker, met grote oren, als zijn handelsmerk te laten registeren. Dat schrijft NME. Hier was Disney niet mee akkoord. Volgens het bedrijf kan er namelijk verwarring ontstaan met het Disneyfiguurtje Mickey Mouse, die ook herkenbaar is aan zijn grote oren. Het bedrijf doet er dan ook alles aan om te voorkomen dat Joel Thomas Zimmerman, de man achter Deadmau5, het merkrecht in de Verenigde Staten kan bemachtigen.

Deadmau5 is vooral boos dat Disney nu pas met de klacht komt, aangezien hij het masker al bijna tien jaar lang gebruikt. Zo heeft hij in landen als Duitsland, Japan, Italië en het Verenigd Koninkrijk al het merkrecht weten te registeren. Alleen in de Verenigde Staten lukt dit niet omdat Disney dwars ligt. De dj diende het bedrijf dan ook van antwoord op zijn Twitterpagina:

De poppen gingen aan het dansen tussen beide partijen nadat Deadmau5 een aanvraag had ingediend in de Verenigde Staten om het masker, met grote oren, als zijn handelsmerk te laten registeren. Dat schrijft NME. Hier was Disney niet mee akkoord. Volgens het bedrijf kan er namelijk verwarring ontstaan met het Disneyfiguurtje Mickey Mouse, die ook herkenbaar is aan zijn grote oren. Het bedrijf doet er dan ook alles aan om te voorkomen dat Joel Thomas Zimmerman, de man achter Deadmau5, het merkrecht in de Verenigde Staten kan bemachtigen.Deadmau5 is vooral boos dat Disney nu pas met de klacht komt, aangezien hij het masker al bijna tien jaar lang gebruikt. Zo heeft hij in landen als Duitsland, Japan, Italië en het Verenigd Koninkrijk al het merkrecht weten te registeren. Alleen in de Verenigde Staten lukt dit niet omdat Disney dwars ligt. De dj diende het bedrijf dan ook van antwoord op zijn Twitterpagina: