Het duo is door deze overwinning genomineerd voor de Best European Act tijdens de MTV EMA's op 25 oktober in Milaan.

De MTV EMA's 2015 worden dit jaar gepresenteerd door Ed Sheeran en co-host Ruby Rose vanuit het Mediolanum Forum in Milaan. De show is op zondag 25 oktober vanaf 21.00 uur te zien op MTV. Het jaarlijkse muziekspektakel is een ode aan alle populaire artiesten van dit moment uit verschillende categorieën.

De winnaar van de Best Belgian Act werd woensdagavond bekendgemaakt in Antwerpen, tijdens de pre-party in Ampère. Het is de eerste keer dat dit georganiseerd wordt in België. (Belga/LP)

Het duo is door deze overwinning genomineerd voor de Best European Act tijdens de MTV EMA's op 25 oktober in Milaan. De MTV EMA's 2015 worden dit jaar gepresenteerd door Ed Sheeran en co-host Ruby Rose vanuit het Mediolanum Forum in Milaan. De show is op zondag 25 oktober vanaf 21.00 uur te zien op MTV. Het jaarlijkse muziekspektakel is een ode aan alle populaire artiesten van dit moment uit verschillende categorieën. De winnaar van de Best Belgian Act werd woensdagavond bekendgemaakt in Antwerpen, tijdens de pre-party in Ampère. Het is de eerste keer dat dit georganiseerd wordt in België. (Belga/LP)