Het nummer 'Falling' komt uit het recentste 'DJ-kicks' mix-album, samengesteld door Digitalism. De typische kleurrijke beelden van 'Tik Tak' gaan wonderwel samen met de elektronica van het Duitse duo. 'Tik Tak' on speed of Digitalism in een retrojasje, het is maar hoe u het bekijkt.

In 2006 zond Ketnet voor het laatst de legendarische reeks uit, die in 1981 bedacht werd door Mil Lenssens. Het idee voor 'Tik Tak' ontstond toen Lenssens, programmamaker en graficus, vaststelde dat kleine kinderen wel heel geboeid naar de trekking van de loterij keken. Het programma werd uiteindelijk aan een dertigtal landen verkocht, wat het tot één van de bekendste exportproducten van België maakt. (MVG)

Het nummer 'Falling' komt uit het recentste 'DJ-kicks' mix-album, samengesteld door Digitalism. De typische kleurrijke beelden van 'Tik Tak' gaan wonderwel samen met de elektronica van het Duitse duo. 'Tik Tak' on speed of Digitalism in een retrojasje, het is maar hoe u het bekijkt.In 2006 zond Ketnet voor het laatst de legendarische reeks uit, die in 1981 bedacht werd door Mil Lenssens. Het idee voor 'Tik Tak' ontstond toen Lenssens, programmamaker en graficus, vaststelde dat kleine kinderen wel heel geboeid naar de trekking van de loterij keken. Het programma werd uiteindelijk aan een dertigtal landen verkocht, wat het tot één van de bekendste exportproducten van België maakt. (MVG)