Bandlid Yolandi Visser begint haar avond met het drogeren van haar videoclip-ouders, om vervolgens met de t-shirtloze, op prothesen lopende Ninja het nachtleven in te duiken. De verwijzing naar de uit gratie gevallen landgenoot Oscar Pistorius krijgt nog een staartje wanneer er gedurende een milliseconde de boodschap 'Reeva wil my ni in tronk hê' - vrij vertaald als: 'Reeva wil me niet in de gevangenis' - op een affiche te lezen valt.

Passeren ook de revue: een neon-jezuskruis, een aan flarden geschoten flitspaal, een gepimpte wagen met opschriften die niet voor publicatie vatbaar zijn, en drugs die een verkeerde haarkeuze tot gevolg hebben.

Die Antwoord speelde deze zomer nog op Pukkelpop en dit najaar toeren ze door de Verenigde Staten. Banana Brain is de eerste single uit Mount Ninji and Da Nice Time Kid, het album dat op 16 september verschijnt.

(JA)

Bandlid Yolandi Visser begint haar avond met het drogeren van haar videoclip-ouders, om vervolgens met de t-shirtloze, op prothesen lopende Ninja het nachtleven in te duiken. De verwijzing naar de uit gratie gevallen landgenoot Oscar Pistorius krijgt nog een staartje wanneer er gedurende een milliseconde de boodschap 'Reeva wil my ni in tronk hê' - vrij vertaald als: 'Reeva wil me niet in de gevangenis' - op een affiche te lezen valt.Passeren ook de revue: een neon-jezuskruis, een aan flarden geschoten flitspaal, een gepimpte wagen met opschriften die niet voor publicatie vatbaar zijn, en drugs die een verkeerde haarkeuze tot gevolg hebben.Die Antwoord speelde deze zomer nog op Pukkelpop en dit najaar toeren ze door de Verenigde Staten. Banana Brain is de eerste single uit Mount Ninji and Da Nice Time Kid, het album dat op 16 september verschijnt. (JA)