Na de namen van het electro-feestje, met onder andere Paul Kalkbrenner, Vitalic en Tiga - gepland op 14 maart -, heeft Pias nu ook een groot deel van het rockprogramma ingevuld.

[PIAS] Nites haalt op 15 maart dEUS naar Tour & Taxis. Het exclusieve concert van Tom Barman en co valt zowel samen met de twintigste verjaardag van de release van 'Worst Case Scenario' als met de vijfde editie van het muziekfeestje van het platenlabel. 'We hadden geen betere afsluiter kunnen wensen!', klinkt het.

'Worst case scenario' is intussen een mijlpaal in de Belgische rockgeschiedenis. Nummers als 'Suds & Soda', 'Via' en 'Hotellounge' verschijnen bijna twee decennia later nog altijd met de regelmaat van een klok in menig tijdloze muzieklijstjes.

Ook rockband Girls In Hawaii staat na de dubbele triomftocht in het Koninklijk Circus en de Ancienne Belgique binnenkort opnieuw in de Brusselse binnenstad. Nog niet bekend bij het grote publiek, maar bedolven onder de superlatieven na de release van haar album 'No Deal' is Melanie De Biasio. Wie naast een ticket greep voor haar uitverkochte concert in de AB op 22 december, krijgt een herkansing.

Het programma werd nog aangevuld met de Amerikaanse singer-songwriter John Grant (hij leverde volgens platenwinkel Rough Trade hét album van 2013), en Anderlecht, een project van Maarten 'Balthazar' Devoldere. Verder ook de Brit Baxter Dury, Milky Chance, Champs, East India Youth en de jonge wolven van The Spectors, onlangs nog opener voor het AB-concert van My Bloody Valentine. (DB)

Het voorlopige programma:

Vrijdag 14/03/2014 - 21h
PAUL KALKBRENNER, VITALIC VTLZR, TIGA, CLAPTONE, PACHANGA BOYS, KÖLSCH, CATZ 'N DOGZ + more to be confirmed

Zaterdag 15/03/2014 - 18h
dEUS, GIRLS IN HAWAII, MELANIE DE BIASIO, BAXTER DURY, MILKY CHANCE, CHAMPS, JOHN GRANT, EAST INDIA YOUTH, THE SPECTORS

Na de namen van het electro-feestje, met onder andere Paul Kalkbrenner, Vitalic en Tiga - gepland op 14 maart -, heeft Pias nu ook een groot deel van het rockprogramma ingevuld. [PIAS] Nites haalt op 15 maart dEUS naar Tour & Taxis. Het exclusieve concert van Tom Barman en co valt zowel samen met de twintigste verjaardag van de release van 'Worst Case Scenario' als met de vijfde editie van het muziekfeestje van het platenlabel. 'We hadden geen betere afsluiter kunnen wensen!', klinkt het.'Worst case scenario' is intussen een mijlpaal in de Belgische rockgeschiedenis. Nummers als 'Suds & Soda', 'Via' en 'Hotellounge' verschijnen bijna twee decennia later nog altijd met de regelmaat van een klok in menig tijdloze muzieklijstjes. Ook rockband Girls In Hawaii staat na de dubbele triomftocht in het Koninklijk Circus en de Ancienne Belgique binnenkort opnieuw in de Brusselse binnenstad. Nog niet bekend bij het grote publiek, maar bedolven onder de superlatieven na de release van haar album 'No Deal' is Melanie De Biasio. Wie naast een ticket greep voor haar uitverkochte concert in de AB op 22 december, krijgt een herkansing.Het programma werd nog aangevuld met de Amerikaanse singer-songwriter John Grant (hij leverde volgens platenwinkel Rough Trade hét album van 2013), en Anderlecht, een project van Maarten 'Balthazar' Devoldere. Verder ook de Brit Baxter Dury, Milky Chance, Champs, East India Youth en de jonge wolven van The Spectors, onlangs nog opener voor het AB-concert van My Bloody Valentine. (DB) Het voorlopige programma: Vrijdag 14/03/2014 - 21h PAUL KALKBRENNER, VITALIC VTLZR, TIGA, CLAPTONE, PACHANGA BOYS, KÖLSCH, CATZ 'N DOGZ + more to be confirmed Zaterdag 15/03/2014 - 18h dEUS, GIRLS IN HAWAII, MELANIE DE BIASIO, BAXTER DURY, MILKY CHANCE, CHAMPS, JOHN GRANT, EAST INDIA YOUTH, THE SPECTORS