Het lang verwachte zesde album Keep You Close van de Antwerpse rockband dEUS kan vanaf vandaag worden aangeschaft. De fans waren blijkbaar heel goed op de hoogte want deze ochtend stond de plaat al op nummer 1 op iTunes.

Vorige week kon de volledige plaat nog gratis via een soundcloud worden beluisterd. Nu kan het album zowel in venyl als op cd worden gekocht. dEUS vertrekt binnenkort op tournee. Tom Barman en co sluiten op 16 en 17 december af met concerten in de Lotto Arena in Antwerpen en in het Brusselse Vorst Nationaal. (JH)

Bekijk hier de teaser voor het nieuwe album Keep You Close.

Het lang verwachte zesde album Keep You Close van de Antwerpse rockband dEUS kan vanaf vandaag worden aangeschaft. De fans waren blijkbaar heel goed op de hoogte want deze ochtend stond de plaat al op nummer 1 op iTunes. Vorige week kon de volledige plaat nog gratis via een soundcloud worden beluisterd. Nu kan het album zowel in venyl als op cd worden gekocht. dEUS vertrekt binnenkort op tournee. Tom Barman en co sluiten op 16 en 17 december af met concerten in de Lotto Arena in Antwerpen en in het Brusselse Vorst Nationaal. (JH) Bekijk hier de teaser voor het nieuwe album Keep You Close.