Tom Barman en co. gaan eind dit jaar de 'Soft Electric'-toer op in Brussel, Luik, Oostende en Antwerpen. Tijdens semi-akoestische concerten voor een zittend publiek zullen ze de aandacht vestigen op hun zachtere repertoire.

Het was al bekend dat de Soft Electric Tour van dEUS langs het Koninklijk Circus in Brussel (8 december), het Forum in Luik (10 december), het Kursaal in Oostende (12 december), De Roma in Borgerhout (14 december) en de Bourla in Antwerpen (15 december) passeert.

Omdat met name de tickets voor de Antwerpse concerten zo vlug de deur uit gingen, heeft dEUS nu een tweede concert in De Roma aangekondigd. Dat vindt plaats op 7 december. De ticketverkoop start op maandag 23 november.

Ook in Nederland zijn er eind november en in de loop van december semi-akoestische concerten gepland, onder meer in Groningen (29 november), Rotterdam (1 december), Amsterdam (3 december) en Eindhoven (13 december).

Ruim een jaar geleden gaf dEUS bij onze noorderburen al een soortgelijk optreden, tijdens de opening van het vernieuwe TivoliVredenburg in Utrecht. Knack Focus was erbij en zag 'een set die schreeuwt om vereeuwigd te worden'. Herlees het verslag.

Info en tickets: dEUS.be

Het was al bekend dat de Soft Electric Tour van dEUS langs het Koninklijk Circus in Brussel (8 december), het Forum in Luik (10 december), het Kursaal in Oostende (12 december), De Roma in Borgerhout (14 december) en de Bourla in Antwerpen (15 december) passeert. Omdat met name de tickets voor de Antwerpse concerten zo vlug de deur uit gingen, heeft dEUS nu een tweede concert in De Roma aangekondigd. Dat vindt plaats op 7 december. De ticketverkoop start op maandag 23 november. Ook in Nederland zijn er eind november en in de loop van december semi-akoestische concerten gepland, onder meer in Groningen (29 november), Rotterdam (1 december), Amsterdam (3 december) en Eindhoven (13 december).Ruim een jaar geleden gaf dEUS bij onze noorderburen al een soortgelijk optreden, tijdens de opening van het vernieuwe TivoliVredenburg in Utrecht. Knack Focus was erbij en zag 'een set die schreeuwt om vereeuwigd te worden'. Herlees het verslag.