'dEUS op Cactusfestival 2013!' Met deze tweet maakt de organisatie de eerste grote naam van het Brugse muziekfestival wereldkundig. De band rond frontman Tom Barman mag meteen het gezellige festival aan het Brugse Minnewaterpark afsluiten, op zondag 14 juli.

dEUS breidt zo een vervolg aan de succesvolle tournee in 2012. Naast het Cactusfestival komen ze ook naar Rock Zottegem en Les Ardentes in Luik. Afgelopen zomer stonden ze nog op het hoofdpodium van Rock Werchter.

Ook de Amerikaanse blueszangeres Bonnie Raitt komt naar het festival. Na een muzikale pauze van meer dan 7 jaar maakt de 63-jarige zangeres haar Europese rentree met een tour die haar op zaterdag 13 juli voor een exclusief concert naar Brugge brengt.

Meer namen zijn voorlopig niet bekend. De voorverkoop van het Cactusfestival 2013 start op woensdag 12 december. (DB)

'dEUS op Cactusfestival 2013!' Met deze tweet maakt de organisatie de eerste grote naam van het Brugse muziekfestival wereldkundig. De band rond frontman Tom Barman mag meteen het gezellige festival aan het Brugse Minnewaterpark afsluiten, op zondag 14 juli.dEUS breidt zo een vervolg aan de succesvolle tournee in 2012. Naast het Cactusfestival komen ze ook naar Rock Zottegem en Les Ardentes in Luik. Afgelopen zomer stonden ze nog op het hoofdpodium van Rock Werchter.Ook de Amerikaanse blueszangeres Bonnie Raitt komt naar het festival. Na een muzikale pauze van meer dan 7 jaar maakt de 63-jarige zangeres haar Europese rentree met een tour die haar op zaterdag 13 juli voor een exclusief concert naar Brugge brengt.Meer namen zijn voorlopig niet bekend. De voorverkoop van het Cactusfestival 2013 start op woensdag 12 december. (DB)