Haar agent maakte het nieuws maandag bekend. Het gaat om het derde huwelijk van de zangeres. Eerder was ze getrouwd met haar manager Ted White en met acteur Glynn Turman. Aretha Franklin is bekend van nummers al "Respect", "Think", "Chain of Fools" en "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman."

"We hebben juni of juli voor ogen, en neen, ik ben niet zwanger", grapte Franklin. De receptie zou plaatsvinden aan boord van een luxejacht, waarschijnlijk in Miami Beach. Ze twijfelt nog tussen Donna Karan, Valentino en Vera Wang om haar trouwkleed te ontwerpen.

In december 2010 onderging de soulzangeres nog een chirurgische ingreep, maar intussen stond ze alweer terug op het podium. In oktober 2011 zong ze tijdens de inhuldiging van het Martin Luther King-memoriaal in Washington. (Belga)

Haar agent maakte het nieuws maandag bekend. Het gaat om het derde huwelijk van de zangeres. Eerder was ze getrouwd met haar manager Ted White en met acteur Glynn Turman. Aretha Franklin is bekend van nummers al "Respect", "Think", "Chain of Fools" en "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman." "We hebben juni of juli voor ogen, en neen, ik ben niet zwanger", grapte Franklin. De receptie zou plaatsvinden aan boord van een luxejacht, waarschijnlijk in Miami Beach. Ze twijfelt nog tussen Donna Karan, Valentino en Vera Wang om haar trouwkleed te ontwerpen. In december 2010 onderging de soulzangeres nog een chirurgische ingreep, maar intussen stond ze alweer terug op het podium. In oktober 2011 zong ze tijdens de inhuldiging van het Martin Luther King-memoriaal in Washington. (Belga)