Zijn eerste album was een bommetje, zijn tweede was een regelrechte voltreffer. Benieuwd wat James Blake binnenkort gaat voorstellen. De jonge dubstepprins heeft een nieuw album aangekondigd en dat is fantastisch nieuws voor de fans.

Voor zijn derde plaat gaat hij samenwerken met Bon Iver-boegbeeld Justin vernon, Kanye West en een derde, nog onbekende artiest waarover hij bijzonder enthousiast. Het nieuwe album waarvoor hij al een handvol songs heeft gepend, zou in 2015 moeten uitkomen. Dat vertelde hij aan Billboard.

De Londense posterboy gaf met zijn verstilde electronica en bedachtzaam gecroonde soulinvloeden de r&b een nieuwe, frisse elan en verhief mee de dubstep tot een vernieuwende, abstracte kunstvorm. 'Overgrown', zijn tweede album eindigde in onze topdrie van beste albums van 2013. Blake is nog altijd maar 25 jaar. (DB)

Zijn eerste album was een bommetje, zijn tweede was een regelrechte voltreffer. Benieuwd wat James Blake binnenkort gaat voorstellen. De jonge dubstepprins heeft een nieuw album aangekondigd en dat is fantastisch nieuws voor de fans.Voor zijn derde plaat gaat hij samenwerken met Bon Iver-boegbeeld Justin vernon, Kanye West en een derde, nog onbekende artiest waarover hij bijzonder enthousiast. Het nieuwe album waarvoor hij al een handvol songs heeft gepend, zou in 2015 moeten uitkomen. Dat vertelde hij aan Billboard.De Londense posterboy gaf met zijn verstilde electronica en bedachtzaam gecroonde soulinvloeden de r&b een nieuwe, frisse elan en verhief mee de dubstep tot een vernieuwende, abstracte kunstvorm. 'Overgrown', zijn tweede album eindigde in onze topdrie van beste albums van 2013. Blake is nog altijd maar 25 jaar. (DB)