De dokter van O'Connor had de zangeres eind vorig jaar afgeraden om een tour te beginnen. O'Connor heeft spijt dat ze die raad niet heeft opgevolgd. De zangeres was al twee maanden aan het toeren om haar nieuwe album 'How About I Be Me (And You Be You)?' voor te stellen. Op 12 april speelde ze in het Koninklijk Circus.

O'Connor lijdt al enkele jaren aan een bipolaire stoornis: een aandoening die afwisselende periodes van euforie en depressie veroorzaakt. In 1999 ondernam de Ierse zangeres een zelfmoordpoging tijdens een depressieve periode. Eerder dit jaar bezweek ze bijna door een overdosis drugs. (BW)

De dokter van O'Connor had de zangeres eind vorig jaar afgeraden om een tour te beginnen. O'Connor heeft spijt dat ze die raad niet heeft opgevolgd. De zangeres was al twee maanden aan het toeren om haar nieuwe album 'How About I Be Me (And You Be You)?' voor te stellen. Op 12 april speelde ze in het Koninklijk Circus. O'Connor lijdt al enkele jaren aan een bipolaire stoornis: een aandoening die afwisselende periodes van euforie en depressie veroorzaakt. In 1999 ondernam de Ierse zangeres een zelfmoordpoging tijdens een depressieve periode. Eerder dit jaar bezweek ze bijna door een overdosis drugs. (BW)