De soundtrack Deep Forest staat ook op het recente Hooverphonic-album 'In Wonderland'.

Chaussée d'Amour gaat over huisvrouw die een bordeel gaat runnen. De reeks is gemaakt door productiehuis deMENSEN in opdracht van Telenet. Onder meer Josse De Pauw, Frank Focketyn, Evelien Bosmans, Dirk Roofthooft, Reinhilde Decleir, Viv Van Dingenen en Günther Lesage vertolken een rol.

Maandag werd bekend gemaakt dat de tiendelige reeks zal uitgezonden worden op de Duitse openbare omroep ZDFneo. De internationale distributeur ZDF Enterprises zal de reeks ook wereldwijd verspreiden.

(EL)

De soundtrack Deep Forest staat ook op het recente Hooverphonic-album 'In Wonderland'.Chaussée d'Amour gaat over huisvrouw die een bordeel gaat runnen. De reeks is gemaakt door productiehuis deMENSEN in opdracht van Telenet. Onder meer Josse De Pauw, Frank Focketyn, Evelien Bosmans, Dirk Roofthooft, Reinhilde Decleir, Viv Van Dingenen en Günther Lesage vertolken een rol. Maandag werd bekend gemaakt dat de tiendelige reeks zal uitgezonden worden op de Duitse openbare omroep ZDFneo. De internationale distributeur ZDF Enterprises zal de reeks ook wereldwijd verspreiden. (EL)