De soundtrack van GTA V bestaat uit meer dan 200 songs die gegroepeerd werden in 15 radiostations. De laatste weken waren ijverige geeks in de weer om de volledige tracklist te achterhalen tijdens het spelen van GTA V. De lijstjes dikten aan, maar nu heeft de gameproducent het volledige overzicht van de soundtrack met de gamers gedeeld.

De honderden songs, sommige zelfs speciaal geschreven voor het spel, zijn onder meer van ASAP Rocky, Yeasayer, Johnny Cash, Queen, Tupac, FIDLAR, Rihanna, Kendrick Lamar, Elton John, Foreigner, en de Pet Shop Boys. De volledige lijst vind je op de website van Consequence of Sound. Wij selecteerden alvast enkele nummers. (AB)

De soundtrack van GTA V bestaat uit meer dan 200 songs die gegroepeerd werden in 15 radiostations. De laatste weken waren ijverige geeks in de weer om de volledige tracklist te achterhalen tijdens het spelen van GTA V. De lijstjes dikten aan, maar nu heeft de gameproducent het volledige overzicht van de soundtrack met de gamers gedeeld.De honderden songs, sommige zelfs speciaal geschreven voor het spel, zijn onder meer van ASAP Rocky, Yeasayer, Johnny Cash, Queen, Tupac, FIDLAR, Rihanna, Kendrick Lamar, Elton John, Foreigner, en de Pet Shop Boys. De volledige lijst vind je op de website van Consequence of Sound. Wij selecteerden alvast enkele nummers. (AB)