Tijdens de Macy's kerstparade is het de gewoonte dat artiesten hun liedjes gewoon meelippen met het bandje, maar van een actrice als Tishdale, die overigens nog in High School Musical haar lip syncende ding doet, hadden we toch een meer geloofwaardige act verwacht.
Lindsay Lohans impressarios verdienden een aardige duit aan het acteertalent van de tiener en besloten dus het tempo een beetje op te krikken. Liloh - nochtans niet echt gezegend met een geweldige zangstem- nam een cd op die ze bij Good Morning America moest komen voorstellen...


Voor een playbackende Ashlee Simpson is men echter heel wat minder vergevingsgezind. 'Het zusje van' zong tijdens een aflevering van Saturday Night Live eerst haar nummer "Pieces of Me", en zou later haar nieuwe single brengen. Alleen: toen Simpson het podium opkwam startte de dj het verkeerde bandje en horen we Simpson nogmaals "Pieces Of Me" inzetten. Een voorval zo pijnlijk dat Simpson prompt begint te improviseren.


Het is de gewoonte dat de acts in Top of the Pops zingen bij een casettebandje maar daar kon Nirvana niet mee lachen. Cobain zette expres een lagere stem op en veranderde enkele woorden terwijl Krist Novoselic en Dave Grohl hun instrumenten amper aanraken en vrolijk ronddansen.

Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Peking in 2009 werden we getrakteerd op het Chinese volkslied uit de mond van Lin Miaoke. Later bleek echter dat de stem die het publiek hoorde niet van Lin maar van Yang Peiyi, die een iets minder schattig snoetje had dan Lin Miaoke.

Tijdens de Macy's kerstparade is het de gewoonte dat artiesten hun liedjes gewoon meelippen met het bandje, maar van een actrice als Tishdale, die overigens nog in High School Musical haar lip syncende ding doet, hadden we toch een meer geloofwaardige act verwacht. Lindsay Lohans impressarios verdienden een aardige duit aan het acteertalent van de tiener en besloten dus het tempo een beetje op te krikken. Liloh - nochtans niet echt gezegend met een geweldige zangstem- nam een cd op die ze bij Good Morning America moest komen voorstellen... Voor een playbackende Ashlee Simpson is men echter heel wat minder vergevingsgezind. 'Het zusje van' zong tijdens een aflevering van Saturday Night Live eerst haar nummer "Pieces of Me", en zou later haar nieuwe single brengen. Alleen: toen Simpson het podium opkwam startte de dj het verkeerde bandje en horen we Simpson nogmaals "Pieces Of Me" inzetten. Een voorval zo pijnlijk dat Simpson prompt begint te improviseren. Het is de gewoonte dat de acts in Top of the Pops zingen bij een casettebandje maar daar kon Nirvana niet mee lachen. Cobain zette expres een lagere stem op en veranderde enkele woorden terwijl Krist Novoselic en Dave Grohl hun instrumenten amper aanraken en vrolijk ronddansen. Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Peking in 2009 werden we getrakteerd op het Chinese volkslied uit de mond van Lin Miaoke. Later bleek echter dat de stem die het publiek hoorde niet van Lin maar van Yang Peiyi, die een iets minder schattig snoetje had dan Lin Miaoke.