Deze nieuwe Youtube-hit werd in één week populair over de hele wereld. De video duurt ongeveer 30 seconden waarin je de eerste 15 seconden één persoon ziet dansen in de meest grappige outfits. Wanneer de beat valt gaat iedereen in de kamer los. Dj Baauer met zijn nummer 'Harlem Shake' zal hier zijn vruchten ook wel van plukken want de video werd al meer dan 44 miljoen keer bekeken in een week tijd. En er zullen er nog volgen want de geüploade video's blijven Youtube binnenstromen. Overal ter wereld en op de meest gekke plaatsen worden de filmpjes opgenomen. Van in de brandweerkazerne tot op het kantoor.

Wanna do it yourself? Maak je vrienden of collega's warm en recorden maar. Het resultaat is ongetwijfeld hilarisch. Hier alvast wat inspiratie:

(JJ)

Deze nieuwe Youtube-hit werd in één week populair over de hele wereld. De video duurt ongeveer 30 seconden waarin je de eerste 15 seconden één persoon ziet dansen in de meest grappige outfits. Wanneer de beat valt gaat iedereen in de kamer los. Dj Baauer met zijn nummer 'Harlem Shake' zal hier zijn vruchten ook wel van plukken want de video werd al meer dan 44 miljoen keer bekeken in een week tijd. En er zullen er nog volgen want de geüploade video's blijven Youtube binnenstromen. Overal ter wereld en op de meest gekke plaatsen worden de filmpjes opgenomen. Van in de brandweerkazerne tot op het kantoor. Wanna do it yourself? Maak je vrienden of collega's warm en recorden maar. Het resultaat is ongetwijfeld hilarisch. Hier alvast wat inspiratie:(JJ)