Do 27 juni 2019

De headliner: Brockhampton, de favoriete boyband van het internet, palmt het podium van Rock Werchter in met geëngageerde hiphop.

De geheimtip: voor de vroege vogels in Werchter is er de Britse Georgia, die ooit begon als voetballer en als drummer van Kate Tempest, maar intussen al enkele jaren haar eigen 'post-punky hiphopsoul' brouwt.

Georgia

Vr 28 juni 2019

De headliner: Tool staat dertien jaar na hun laatste passage nog eens op Rock Werchter om u op te warmen voor hun langverwachte nieuwe plaat.

De geheimtip: ze schreef hits voor Calvin Harris en zong mee op Eminems Kamikaze, maar op Rock Werchter is Jessie Reyez te horen met haar intieme r&b.

Jessie Reyez

Za 29 juni 2019

De headliner: hiphoptrio Migos maakte de dab- beweging populair én wordt weleens The Beatles van zijn generatie genoemd. Of dat laatste klopt, hoort u op Vestiville.

De geheimtip: Oshun, twee r&b-godinnen die hun muzikale rugzak vol soul, hiphop, afrofuturisme en reggae komen droppen op Couleur Café.

Oshun

Zo 30 juni 2019

De headliner: rapper annex herrieschopper Cardi B laat haar okurrrs rollen over de wei van Vestiville.

De geheimtip: kunt u afvinken op Rock Werchter: Laurel, de jonge Britse die furore maakt met haar mystieke indiepop en op zowat elk one to watch-lijstje prijkt.

Wo 3 juli 2019

De headliner: Mulatu Astatke, de peetvader van de ethiojazz die gretig wordt gesampled door Kanye West, Nas, Madlib en Oddisee. Hippe referenties om mee uit te pakken op Gent Jazz.

De geheimtip: eerder die dag kunt u Paard meepikken, de eclectische band rond Wim Segers (Compro Oro), Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov, Onmens), Owen Perry Weston (Coely, Nudgu) en een galopperend speelgoedpaardje.

Paard

Do 4 juli 2019

De headliner: hiphopfenomeen Juice Wrld scoorde vorig jaar met Lucid Dreams een monsterhit en bouwt daarmee ongetwijfeld een feestje op Les Ardentes.

De geheimtip: daar is ook Yseult te zien, de jonge belofte van de Franse trappop die het hart van Angèle heeft gestolen. Hou dat van u dus stevig vast.

Yseult

Vrij 5 juli 2019

De headliner: Pusha T, de zelfverklaarde uitvinder van de 'I'm Lovin' It'-jingle van McDonald's. De kans dat u die te horen krijgt op Les Ardentes is klein.

De geheimtip: Nosedrip, de dj en producer die met zijn label Stroom obscure Belgische ambient, trance en new wave van onder het stof haalt. Laat u verrassen op Paradise City.

Nosedrip

Za 6 juli 2019

De headliner: Joe Jackson ziet er veertig jaar na zijn debuutalbum nog even scherp uit en is nog lang niet van plan eruit te stappen. Wie die grappen snapt, moet op Cactusfestival zijn.

De geheimtip: Nu Guinea, een Napolitaans duo dat de italodisco nieuw leven inblaast. Smeer die heupen alvast in voor u naar Paradise City trekt.

Nu Guinea

Zo 7 juli 2019

De headliner: Lil Uzi Vert, de jonge emorapper met een miljard Spotify-plays en bijna evenveel tattoos op zijn gezicht, komt naar Les Ardentes.

De geheimtip: net als Claire Laffut, de jonge zangeres die het Waals-Brabantse platteland vaarwel zei om Parijs te veroveren met haar hippe cocktail van chanson, jazz, Afrikaanse ritmes, techno en Sade.

De headliner: Brockhampton, de favoriete boyband van het internet, palmt het podium van Rock Werchter in met geëngageerde hiphop.De geheimtip: voor de vroege vogels in Werchter is er de Britse Georgia, die ooit begon als voetballer en als drummer van Kate Tempest, maar intussen al enkele jaren haar eigen 'post-punky hiphopsoul' brouwt. De headliner: Tool staat dertien jaar na hun laatste passage nog eens op Rock Werchter om u op te warmen voor hun langverwachte nieuwe plaat. De geheimtip: ze schreef hits voor Calvin Harris en zong mee op Eminems Kamikaze, maar op Rock Werchter is Jessie Reyez te horen met haar intieme r&b. De headliner: hiphoptrio Migos maakte de dab- beweging populair én wordt weleens The Beatles van zijn generatie genoemd. Of dat laatste klopt, hoort u op Vestiville. De geheimtip: Oshun, twee r&b-godinnen die hun muzikale rugzak vol soul, hiphop, afrofuturisme en reggae komen droppen op Couleur Café. De headliner: rapper annex herrieschopper Cardi B laat haar okurrrs rollen over de wei van Vestiville. De geheimtip: kunt u afvinken op Rock Werchter: Laurel, de jonge Britse die furore maakt met haar mystieke indiepop en op zowat elk one to watch-lijstje prijkt. De headliner: Mulatu Astatke, de peetvader van de ethiojazz die gretig wordt gesampled door Kanye West, Nas, Madlib en Oddisee. Hippe referenties om mee uit te pakken op Gent Jazz.De geheimtip: eerder die dag kunt u Paard meepikken, de eclectische band rond Wim Segers (Compro Oro), Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov, Onmens), Owen Perry Weston (Coely, Nudgu) en een galopperend speelgoedpaardje. De headliner: hiphopfenomeen Juice Wrld scoorde vorig jaar met Lucid Dreams een monsterhit en bouwt daarmee ongetwijfeld een feestje op Les Ardentes. De geheimtip: daar is ook Yseult te zien, de jonge belofte van de Franse trappop die het hart van Angèle heeft gestolen. Hou dat van u dus stevig vast. De headliner: Pusha T, de zelfverklaarde uitvinder van de 'I'm Lovin' It'-jingle van McDonald's. De kans dat u die te horen krijgt op Les Ardentes is klein. De geheimtip: Nosedrip, de dj en producer die met zijn label Stroom obscure Belgische ambient, trance en new wave van onder het stof haalt. Laat u verrassen op Paradise City. De headliner: Joe Jackson ziet er veertig jaar na zijn debuutalbum nog even scherp uit en is nog lang niet van plan eruit te stappen. Wie die grappen snapt, moet op Cactusfestival zijn. De geheimtip: Nu Guinea, een Napolitaans duo dat de italodisco nieuw leven inblaast. Smeer die heupen alvast in voor u naar Paradise City trekt. De headliner: Lil Uzi Vert, de jonge emorapper met een miljard Spotify-plays en bijna evenveel tattoos op zijn gezicht, komt naar Les Ardentes. De geheimtip: net als Claire Laffut, de jonge zangeres die het Waals-Brabantse platteland vaarwel zei om Parijs te veroveren met haar hippe cocktail van chanson, jazz, Afrikaanse ritmes, techno en Sade.