LIV - Wings of Love

Lykke Li heeft een nieuwe groepje. Samen met Andrew Wyatt en Pontus Winnberg van Miike Snow, producer/echtgenoot Jeff Bhasker, en Björn Yttling - de middenste in Peter, Björn & John - vormt de Zweedse schone de band LIV. Eerste single Wings of Love is een ongegeneerde liefdesverklaring aan Stevie Nicks en Fleetwood Mac. En jazeker, dat is een naakte, hoogzwangere Li in doorkijkbruidsjurk op de foto hierboven.

Moses Sumney - Lonely World

Moses Sumney heeft connecties. De jongeman (26) met Ghanese roots, woonachtig in Los Angeles, behoort tot de alternatieve R&B-kliek rond Solange Knowles en Dev 'Orange Blood' Hynes, speelde met St. Vincent en Erykah Badu, en vond stadsgenoot Thundercat bereid om bas te spelen op dit wondermooie Lonely World, uit de kakelverse ep Lamentations.

Frank Ocean - Godspeed (dvsn remix)

Dvsn - spreek uit: division -, de Canadese zanger/producer uit de posse rond Drake, injecteert een extra dosis gospel en Prince in de voorlaatste track op Frank Oceans comebackalbum Blonde. Het resultaat klinkt - komt-ie! - hemels.

Sporting Life - Count Vision

De beatbricoleur van raptrio Ratking dribbelt een nieuwe, knappe ep in, euh, de netten: Slam Dunk, Vol. 2. In Count Vision schemeren 's mans invloeden uit rave en IDM door. De lieflijke zangstem is die van Evelyn Jane Manson, van het Canadese duo Evy Jane.

7FO - Forest of Old Cloth

RVNG Intl. is een label voor fijnproevers. De platenstal uit New York werkte al samen met undergroundartiesten als Julia Holter, Steve Gunn, Sun Araw, Julianna Barwick en Psychic Ills. De volgende langspeler in hun catalogus heet Water Falls into a Blank, een collaboratie tussen de Japanse muzikant 7F0 en de Amerikaanse visual artist Nick Ozgunay. Te klasseren onder psychedelische dubpop. Of zoiets.

House of Feelings feat. Meredith Graves - Avatar

Stampen doet-ie, deze uitstekende pot house-met-saxofoonsolo's van het New Yorkse duo House of Feelings. Gastvocalen zijn voor de rekening van Meredith Graves, bij liefhebbers van de betere hardcorepunk bekend als de zangeres van Perfect Pussy.

Bonzai - I Did

De inkt op haar platencontract met Columbia is nog aan het drogen, maar dat bonzai - met kleine letter - een interessante toekomst wacht, staat vast - eerlijk: de tondeuse door onze bos krullen als haar naam niet op de shortlist BBC Sound of 2017 prijkt! Momenteel op tournee met Mura Masa, met wat geluk dus te bewonderen (voor zij die tickets hebben) op 15/11, wanneer hij de Gentse Vooruit aandoet. Take a bow!

LIV - Wings of LoveLykke Li heeft een nieuwe groepje. Samen met Andrew Wyatt en Pontus Winnberg van Miike Snow, producer/echtgenoot Jeff Bhasker, en Björn Yttling - de middenste in Peter, Björn & John - vormt de Zweedse schone de band LIV. Eerste single Wings of Love is een ongegeneerde liefdesverklaring aan Stevie Nicks en Fleetwood Mac. En jazeker, dat is een naakte, hoogzwangere Li in doorkijkbruidsjurk op de foto hierboven.Moses Sumney - Lonely World Moses Sumney heeft connecties. De jongeman (26) met Ghanese roots, woonachtig in Los Angeles, behoort tot de alternatieve R&B-kliek rond Solange Knowles en Dev 'Orange Blood' Hynes, speelde met St. Vincent en Erykah Badu, en vond stadsgenoot Thundercat bereid om bas te spelen op dit wondermooie Lonely World, uit de kakelverse ep Lamentations. Frank Ocean - Godspeed (dvsn remix)Dvsn - spreek uit: division -, de Canadese zanger/producer uit de posse rond Drake, injecteert een extra dosis gospel en Prince in de voorlaatste track op Frank Oceans comebackalbum Blonde. Het resultaat klinkt - komt-ie! - hemels. Sporting Life - Count VisionDe beatbricoleur van raptrio Ratking dribbelt een nieuwe, knappe ep in, euh, de netten: Slam Dunk, Vol. 2. In Count Vision schemeren 's mans invloeden uit rave en IDM door. De lieflijke zangstem is die van Evelyn Jane Manson, van het Canadese duo Evy Jane. 7FO - Forest of Old ClothRVNG Intl. is een label voor fijnproevers. De platenstal uit New York werkte al samen met undergroundartiesten als Julia Holter, Steve Gunn, Sun Araw, Julianna Barwick en Psychic Ills. De volgende langspeler in hun catalogus heet Water Falls into a Blank, een collaboratie tussen de Japanse muzikant 7F0 en de Amerikaanse visual artist Nick Ozgunay. Te klasseren onder psychedelische dubpop. Of zoiets. House of Feelings feat. Meredith Graves - AvatarStampen doet-ie, deze uitstekende pot house-met-saxofoonsolo's van het New Yorkse duo House of Feelings. Gastvocalen zijn voor de rekening van Meredith Graves, bij liefhebbers van de betere hardcorepunk bekend als de zangeres van Perfect Pussy. Bonzai - I Did De inkt op haar platencontract met Columbia is nog aan het drogen, maar dat bonzai - met kleine letter - een interessante toekomst wacht, staat vast - eerlijk: de tondeuse door onze bos krullen als haar naam niet op de shortlist BBC Sound of 2017 prijkt! Momenteel op tournee met Mura Masa, met wat geluk dus te bewonderen (voor zij die tickets hebben) op 15/11, wanneer hij de Gentse Vooruit aandoet. Take a bow!