The Revival Hour - Hold Back De onderschatte songsmid DM Stith gaat aan de slag met leden van The Earlies, My Brightest Diamond en Shearwater voor vier minuten gospeldevotie en orkestrale pracht en praal.

The Vaccines - Tiger Blood Begin december pas uit, maar nu al online te monsteren: de B-kant van de nieuwe Vaccinessingle, met Albert Hammond Jr. van The Strokes aan de knoppen. Moordschijf!


Friends - I'm His Girl Deze meidenband kan onmogelijk New Yorkser klinken, zelfs als stonden ze in stars & stripes-bikini hotdogs te verkopen aan de voet van Lady Liberty. Verslavende lo-fi funkpop in nicotinetinten.


Zomby - Labyrinth 'Where were u in 92?' vroeg reeftjeef Zomby zich hardop af op zijn debuut in 2008. Op zijn nieuwe ep Nothing (28/11) draait hij de raveklok alweer tien jaar terug. Beluister via 4ad.com.


William Shatner - Bohemian Rhapsody Kirk is lost in space. Ten bewijze: deze hilarische Queencover uit het dubbelalbum (!) Seeking Major Tom, met ook covers van David Bowie, Black Sabbath (!!) en Hawkwind (!!!).

The Revival Hour - Hold Back De onderschatte songsmid DM Stith gaat aan de slag met leden van The Earlies, My Brightest Diamond en Shearwater voor vier minuten gospeldevotie en orkestrale pracht en praal. The Vaccines - Tiger Blood Begin december pas uit, maar nu al online te monsteren: de B-kant van de nieuwe Vaccinessingle, met Albert Hammond Jr. van The Strokes aan de knoppen. Moordschijf! Friends - I'm His Girl Deze meidenband kan onmogelijk New Yorkser klinken, zelfs als stonden ze in stars & stripes-bikini hotdogs te verkopen aan de voet van Lady Liberty. Verslavende lo-fi funkpop in nicotinetinten. Zomby - Labyrinth 'Where were u in 92?' vroeg reeftjeef Zomby zich hardop af op zijn debuut in 2008. Op zijn nieuwe ep Nothing (28/11) draait hij de raveklok alweer tien jaar terug. Beluister via 4ad.com. William Shatner - Bohemian Rhapsody Kirk is lost in space. Ten bewijze: deze hilarische Queencover uit het dubbelalbum (!) Seeking Major Tom, met ook covers van David Bowie, Black Sabbath (!!) en Hawkwind (!!!).