Het meest relaxerende nummer ooit is geschreven. Toch als we de groep Marconi Union mogen geloven. 'Weightless' prijkt aan de top in de lijst van tien meest rustgevende songs ooit, vóór Adele en Coldplay.

Marconi Union, een trio uit Manchester, heeft samen met geluidstherapeuten een nummer geschreven waarvan het claimt de meest relaxerende song ooit te zijn. Het nummer, 'Weightless', waar het allemaal om draait, mag volgens wetenschappers niet beluisterd worden tijdens het rijden.

Volgens de Daily Telegraph wilde Marconi Union een nummer maken dat de ademhaling vertraagt en de hersenactiviteit verlaagt. De groep riep daarom de hulp van een team geluidstherapeuten in.
'Weightless' staat helemaal bovenaan de lijst van meest relaxerende songs, opgesteld door een team van geluidstherapeuten. Ook 'Strawberry Swing' van Coldplay, Adele's 'Someone Like You' en All Saints' 'Pure Shores' staan in de top 10.

1. Marconi Union - 'Weightless'

2. Airstream - 'Electra'

3. DJ Shah - 'Mellomaniac' (Chill Out Mix)

4. Enya - 'Watermark'

5. Coldplay - 'Strawberry Swing'

6. Barcelona - 'Please Don't Go'

7. All Saints - 'Pure Shores'

8. Adele - 'Someone Like You'

9. Mozart - 'Canzonetta Sull'aria'

10. Cafe Del Mar - 'We Can Fly'

(NME/LK)

Het meest relaxerende nummer ooit is geschreven. Toch als we de groep Marconi Union mogen geloven. 'Weightless' prijkt aan de top in de lijst van tien meest rustgevende songs ooit, vóór Adele en Coldplay.Marconi Union, een trio uit Manchester, heeft samen met geluidstherapeuten een nummer geschreven waarvan het claimt de meest relaxerende song ooit te zijn. Het nummer, 'Weightless', waar het allemaal om draait, mag volgens wetenschappers niet beluisterd worden tijdens het rijden. Volgens de Daily Telegraph wilde Marconi Union een nummer maken dat de ademhaling vertraagt en de hersenactiviteit verlaagt. De groep riep daarom de hulp van een team geluidstherapeuten in. 'Weightless' staat helemaal bovenaan de lijst van meest relaxerende songs, opgesteld door een team van geluidstherapeuten. Ook 'Strawberry Swing' van Coldplay, Adele's 'Someone Like You' en All Saints' 'Pure Shores' staan in de top 10.1. Marconi Union - 'Weightless' 2. Airstream - 'Electra' 3. DJ Shah - 'Mellomaniac' (Chill Out Mix)4. Enya - 'Watermark'5. Coldplay - 'Strawberry Swing' 6. Barcelona - 'Please Don't Go' 7. All Saints - 'Pure Shores' 8. Adele - 'Someone Like You' 9. Mozart - 'Canzonetta Sull'aria' 10. Cafe Del Mar - 'We Can Fly'(NME/LK)