De Franse producer en dj David Guetta zal op zaterdag 19 oktober in het Brusselse Paleis 12 zijn bekendste plaatjes draaien. De man maakte wereldwijd furore met vele dancehits waaronder 'Sexy Bitch' en 'Love is Gone'. Hij werkte hiervoor steeds samen met sterartiesten zoals Will.i.am, Akon en Rihanna. Guetta zal niet alleen op het podium staan. Voor zijn Brusselse concert wordt hij vergezeld door dj's Yves V Dominico, Blackwhited, Dux&Dum en Ice Kream.

De show belooft een visueel spektakel te worden waar maar liefst 15.000 muziekliefhebbers bij kunnen zijn. De ticketverkoop gaat op zaterdag 8 juni van start. De prijzen variëren van 39 tot 94 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via Sherpa.be. (CB)

De Franse producer en dj David Guetta zal op zaterdag 19 oktober in het Brusselse Paleis 12 zijn bekendste plaatjes draaien. De man maakte wereldwijd furore met vele dancehits waaronder 'Sexy Bitch' en 'Love is Gone'. Hij werkte hiervoor steeds samen met sterartiesten zoals Will.i.am, Akon en Rihanna. Guetta zal niet alleen op het podium staan. Voor zijn Brusselse concert wordt hij vergezeld door dj's Yves V Dominico, Blackwhited, Dux&Dum en Ice Kream. De show belooft een visueel spektakel te worden waar maar liefst 15.000 muziekliefhebbers bij kunnen zijn. De ticketverkoop gaat op zaterdag 8 juni van start. De prijzen variëren van 39 tot 94 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via Sherpa.be. (CB)