De jaarlijkse hoogmis van de platenzaak vindt dit jaar plaats op 19 april. Om de verkoop van cd's en platen in muziekwinkels te promoten,

organiseren platenlabels en -zaken wereldwijd activiteiten.

David Bowie steunt het initiatief en brengt twee singles opnieuw in roulatie in de vorm van 7 inch vinylplaten. In het Verenigd Koninkrijk kunnen klanten de plaat van 'Rock'n'Roll Suicide' in hun platenzaak vinden en Amerikaanse fans zullen '1984' aan hun verzameling kunnen toevoegen.

Eerder dit jaar raakte bekend dat Carlton Douglas Ridenhour , beter bekend als Chuck D van Public Enemy, de officiële ambassadeur is voor deze editie van de feestdag. (LP)

De jaarlijkse hoogmis van de platenzaak vindt dit jaar plaats op 19 april. Om de verkoop van cd's en platen in muziekwinkels te promoten, organiseren platenlabels en -zaken wereldwijd activiteiten. David Bowie steunt het initiatief en brengt twee singles opnieuw in roulatie in de vorm van 7 inch vinylplaten. In het Verenigd Koninkrijk kunnen klanten de plaat van 'Rock'n'Roll Suicide' in hun platenzaak vinden en Amerikaanse fans zullen '1984' aan hun verzameling kunnen toevoegen. Eerder dit jaar raakte bekend dat Carlton Douglas Ridenhour , beter bekend als Chuck D van Public Enemy, de officiële ambassadeur is voor deze editie van de feestdag. (LP)