Cultzanger David Bowie heeft een nieuwe single uit: 'The Stars (Are Out Tonight)'. In de bijhorende video, van de hand van Floria Sigismondi, kruipt de Britse Oscar-winnares Tilda Swinton in de huid van Bowie's vrouw.

De Canadees-Italiaanse fotografe en filmregisseur Sigismondi voorzag eerder Bowie's 'Little Wonder' (1996) en 'Dead Man Walking' (1997) van beeldmateriaal.

'The Stars (Are Out Tonight)', de opvolger van de lead single 'Where Are We Now?, is nu digitaal beschikbaar. Het nieuwe album 'The Next Day' van Bowie - zijn dertigste al - ligt op 11 maart in de winkelrekken. Het is zijn eerste langspeler in tien jaar tijd. (DB)

Cultzanger David Bowie heeft een nieuwe single uit: 'The Stars (Are Out Tonight)'. In de bijhorende video, van de hand van Floria Sigismondi, kruipt de Britse Oscar-winnares Tilda Swinton in de huid van Bowie's vrouw. De Canadees-Italiaanse fotografe en filmregisseur Sigismondi voorzag eerder Bowie's 'Little Wonder' (1996) en 'Dead Man Walking' (1997) van beeldmateriaal. 'The Stars (Are Out Tonight)', de opvolger van de lead single 'Where Are We Now?, is nu digitaal beschikbaar. Het nieuwe album 'The Next Day' van Bowie - zijn dertigste al - ligt op 11 maart in de winkelrekken. Het is zijn eerste langspeler in tien jaar tijd. (DB)