David Bowie is de hoofdattractie in de nieuwe campagne van het Franse modehuis Louis Vuitton. De stijlvolle kortfilm 'L'Invitation Au Voyage' werd geregisseerd door Romain Gavras, leverancier van puike (en controversiële) videoclips voor onder meer Justice en M.I.A.

Het kleurrijk camerawerk van de Fransman volgt de artrocklegende tussen aangenaam en schoon gezelschap zoals het Amerikaanse supermodel Arizona Muse op een Venetiaanse bal masqué, terwijl hij (aan een klavecimbel) het Next Day-nummer 'I'd Rather Be High' brengt. Bowie en 'Fashion', altijd iets apart. (DB)

David Bowie is de hoofdattractie in de nieuwe campagne van het Franse modehuis Louis Vuitton. De stijlvolle kortfilm 'L'Invitation Au Voyage' werd geregisseerd door Romain Gavras, leverancier van puike (en controversiële) videoclips voor onder meer Justice en M.I.A. Het kleurrijk camerawerk van de Fransman volgt de artrocklegende tussen aangenaam en schoon gezelschap zoals het Amerikaanse supermodel Arizona Muse op een Venetiaanse bal masqué, terwijl hij (aan een klavecimbel) het Next Day-nummer 'I'd Rather Be High' brengt. Bowie en 'Fashion', altijd iets apart. (DB)